Privacybeleid

In het online privacybeleid van Basic Concepts beschrijven we welke informatie we met deze website verzamelen en hoe we met die informatie omgaan.

Verzamelen en gebruik van persoonlijke informatie

De enige informatie die we met deze website verzamelen zijn gegevens die vrijwillig en op eigen initiatief aan Basic Concepts worden doorgegeven. Dit gebeurt als volgt:

Persoonsgegevens
De verzamelde gegevens zullen gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners te benaderen:

  • over nieuwe producten en diensten van Basic Concepts;
  • over commerciële aanbiedingen;
  • voor marktonderzoek.

Opslag gegevens
De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem. De gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Server logs
Server logs bewaren data die niet tot personen zijn te herleiden, zoals de tijd en datum van het bezoek aan onze website, de browser en het besturingssysteem dat je gebruikt, het IP adres of de domeinnaam van de ISP van de gebruiker, en de URL van waaruit naar onze website verwezen werd. Deze informatie gebruiken we om ons systeem te verbeteren, en de content te optimaliseren voor de systemen die gebruikt worden.

Hyperlinks naar andere websites
Onze site bevat links naar websites van andere bedrijven. We slaan de kliks van onze bezoekers naar andere sites niet op. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites.

Aanvaarding van het online privacybeleid van Basic Concepts

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het online privacybeleid van Basic concepts. Als je hiermee niet akkoord gaat, verzoeken we je deze site niet te bezoeken. We kunnen het beleid zonder aankondiging wijzigen. Veranderingen zullen we hier aankondigen.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacybeleid dan kunt u contact met ons opnemen.

Wijzigen van dit privacybeleid

Basic Concepts houdt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst opgemaakt op 25 maart 2010.